Zavijanje daril

pentljeŽe sam nakup daril je dovolj stresen, darila pa je potrebno še zaviti. O nakupu daril ter nasvetih kaj kupiti za koga, danes ne bomo zgubljali besed, saj je na spletu že dovolj vodičev, ki vam olajšajo nakup za vaše bližnje. Zavijanje daril je kar umetnost, lotite se ga lahko tudi sami, koliko pa boste uspešni pa je odvisno povsem od vas, zatečete pa se lahko tudi v katero izmed cvetličarn, tam boste našli šolane aranžerje, ki bodo poskrbeli, da bodo vaša darila stilsko in brezhibno zavita.

Če se boste zavijanja lotili sami pa boste potrebovali nekaj pripomočkov. Zavijalni papir bo zagotovo prvi pripomoček, manjkati pa ne smejo tudi pentlje, trakovi, zakovice ali pa kaj podobnega. Zavijanja daril se lotite postopoma in vsekakor si oglejte katerega izmed vodičev, izberite pa tudi papir z motivi, ki so všeč obdarovancu ali pa takem papirju, ki se skladajo z darilom. Pred zavijanjem tudi zavarujte krhke predmete, ki se lahko razbijejo, kot je naprimer steklo ali keramika, te predmete lahko zavarujete s pomočjo pištole, ki topi plastiko. Izmerite tudi velikost papirja, zavijati pa začnite tako, da bo konec papirja končal pod darilom, saj drugače zavito darilo ne bo estetsko, papir pa lahko zalepite z lepilnim trakom.

Ko končate z zavijanjem pa lahko poskrbite tudi za dekorativne dodatke kot so pentlje in trakovi, ti bodo še posebej polepšali zavito darilo. Če se vam zadeva sfiži in nimate volje za zavijanje pa se lahko poslužite tudi darilnih škatel. Darilne škatle lahko elegantno rešijo vaše težave, zavijanje pa na tak način ne bo potrebno.

Ta vnos je bil objavljen v Razno z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.