Vlečne kljuke in nosilci kolesa za na kljuko

kljukeVlečne kljuke so nepogrešljive za vsakogar, ki imajo prikolice in avtodome. Vlečna kljuka mora biti obvezno homologirana, izdelane pa morajo biti kvalitetno, da jih ne napade rja. Vlečne kljuke za avtomobile pa zaradi homologacije potrebujejo tudi električni priključek za delovanje smernikov in luči priklopnega elementa.

Podjetje KML Kogovšek iz Ljubljane vam v svoji ponudbi nudi možnost nakupa in montaže kvalitetnih vlečnih kljuk, te delujejo na sistemu odvitja dveh matic, njihova namestitev in snemanje pa sta izredno enostavna. Tak izdelek mora biti kos ogromnim obremenitvam zato prostora za napake ni. Eni izmed redkih ponujajo vlečne kljuke, zaradi katerih rezanje odbijača ni potrebno, vlečne naprave pa po odstranitvi kljuke skorajda ne opazimo. Svoje izdelke montirajo na vse vrste vozil od osebnih, dostavnih, tovornih pa do počitniških vozil in avtobusov.

Poleg vlečnih kljuk pa so svojo obrt usmerili tudi v izdelovanje cevnih zaščit za avtomobile in kombije, izdelke za pickup vozila, avtodome, inox izdelke, strešne prtljažnike, nosilce za kolesa in marsikatere druge uporabne izdelke.

Na kljuko lahko montirate tudi nosilce kolesa, ti so izvrstni za vse možne izlete. Če radi kolesarite po naravi, a do mesta potovanja potrebujete prevoz, lahko kolo enostavno namestite na nosilec. Seveda so taki nosilci primerni tudi za počitnikovanje, v njih pa lahko vpnemo eno ali več koles.Več na povezavi: http://kml-kogovsek.si/nosilci_za_prevoz_koles_smuci_in_tovora/

Vsi ti izdelki pa morajo biti homologirani, in za ureditev papirjev poskrbijo v omenjenem podjetju. Preden se odločite za namestitev katerihkoli delov iz njihove ponudbe pa jih pokličite, saj je za nekatere elemente potrebno prednaročilo.

Ta vnos je bil objavljen v Potovanja. Zaznamek za trajno povezavo.