Radiofrekvenca obraza: rešitev težav

Z našimi snovnimi očmi vidimo le vrh ledene gore. Večkrat lahko le zaslutimo, kako obsežen je šele nevidni svet. To nam da slutiti fizika in pa odkrivanje vedno novih signalov, valov, frekvenc. Eden izmed takšnih je tudi radiofrekvenca pri podjetju Rehamed. Gre za posebno vibracijo, ki lahko prodre v globino človeškega tkiva in spodbudi obnovo in celjenje. Inovativna radiofrekvenčna terapevtska metoda je medicinska metoda, ki temelji na edinstveni kapacitativni CP tehnologiji. Terapija še posebej radiofrekvenca obraza omogoči globinsko segrevanje tkiva, kar vodi v povečan pretok krvi skozi tkivo. Na ta način se zmanjša otekline in pospeši nastajanje kolagena. Bolniki čutijo olajšanje, ker se z manjšanjem otekline zmanjša tudi pritisk na tkivo in s tem posledično bolečina.

Kdaj se odločiti za terapijo kot je radiofrekvenca obraza?

Za tovrstno pomoč strokovnjaka se je smiselno odločiti takrat, kadar zaradi drugih zdravstvenih težav ni možno standardni zdravljenje. Radiofrekvenca obraza je še posebej učinkovita pri: akutnih edemih (oteklinah), raznih vnetjih tetiv: epikondilitis, vnetjih sklepov in/ali obrabah sklepov, karpalnih kanalih, bolečinah v vratu, bolečinah v križu in burzitisih. Še posebej priporočljiva je pri poškodbah, brazgotinah, tanjšanju kože, kadar se rane počasi celijo in po operacijah. Namreč nič ni drugačna od radiofrekvenčne terapije drugje na telesu. Gre za to, da s posebnimi radiofrekvenčnimi valovi prodremo globoko v obrazno tkivo in na naraven način spodbudimo obnovo. Radiofrekvenca obraza je tudi priporočljiva pri slabšem limfnem pretoku in pri patološkem kopičenju maščob na določenih predelih.

Kako poteka radiofrekvenca obraza?

Pred posegom se je najprej potrebno posvetovati s svojim osebnim zdravnikom. Če ste srčni bolnik in imate srčni spodbujevalnik, bolehate za epilepsijo, imate na področju obraza ali telesa, skratka na mestu terapije kovinske vsadke, ali so vam dokazali maligne tumorje, potem radiofrekvenca obraza ne bo primerna za vas. Sam postopek terapije traja 20-30 minut ob tem pa čutite le prijetno toploto na mestu terapije. Kožo se segreva z globinsko CPT tehnologijo in za zaključek ohlaja s cryo tehniko. Glede na stanje pa so seveda možne tudi druge kombinacije segrevanja in ohlajanja.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.