Prevajanje naroči pri Poliglotu

Prevajalskih agencij je pri nas v Sloveniji res veliko. Dejansko se vedno znova pojavljajo nove in nove agencije, prevajalcev pa je tudi vedno več. Dejansko lahko ugotovimo, da je trg že precej zasičen s ponudniki in prevajalci, a nekaj pa jih vseeno loči med seboj. Zavedati se je treba, da samo izredno ugodna cena ni merilo za odločitev, kateremu ponudniku zaupati besedilo v prevajanje. Veliko bolj pomembno od vsega je to, da agencija uredi res kvaliteten prevod, v dogovorjenem roku ter da seveda hkrati za prevajanje cenik nima postavljen na res enormno previsokih cen. Komu je to, glede na to, da je ponudnikov tako veliko? Ena od najboljših izbir je Poliglot, kjer imajo za prevajanje cenik postavljen na popolnoma razumne cene, še posebej pa to velja za sodne prevode.

Poliglot je specializiran za sodne prevode

Že če pogledamo, kako ima Poliglot postavljen za prevajanje cenik, potem vidimo, da jim je najbolj pomembno sodno prevajanje. Ravno tu so naredili korak naprej pred konkurenco, saj so se uspeli dogovoriti s tolmači, da za kratke sodne prevode zaračunajo nižjo ceno. Sicer je to izjema na trgu in pri raziskavi trga nismo našli nobenega podobnega ponudnika. To pa je pomembno zato, ker je ogromno nekih potrdil izjemno kratkih. Napisan je le kak stavek, nekaj podatkov in to je to, torej dela za kakšnih 10 min. Če omenjeno podjetje ne bi imelo postavljen za prevajanje cenik tudi za kratka besedila, bi vam kaj hitro zaračunali tudi po 25 € (DDV ni vključen v ceno) na stran, tako pa vam tu zaračunajo tudi le 15 € za določene jezike.

Ne odštejte preveč

Če boste kje za povsem običajne jezike, torej jezike, ki so pogosto uporabljeni na našem ozemlju, videli, da je za prevajanje cenik nad 30 € na stran za sodne prevode in nad 20 € za navadne prevode, potem je vsekakor najbolje, da poiščete storitev kje drugje, saj so to že tako visoke cene, ki nikakor niso utemeljene – pri Poliglotu takšnih cen zagotovo ne boste našli.

Ta vnos je bil objavljen v Jeziki in prevajanje z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.