Povsod s flaško za vodo

flaska za vodo3Flaška za vodo je dosti bolj pomembna kot si to morda sami mislimo. Ni pomemebno ali je to kupljena flaška za vodo ali kar ena, v kateri smo že kupili kakšno tekočino in jo spili. Flaška za vodo namreč ni namenjena samo vodi. Dokler jo vedno po uporabi skrbno umijete in ne puščate, da se tekočina kot so razni sokovi in podobno v njej posede, bo flaška za vodo vedno brez vonja in uporabna.

Kam ponavadi nesemo s sabo flaško za vodo?

Flaška za vodo nas lahko spremlja ob denimo različnih aktivnostih, pri vsakdanjih opravilih znotraj doma ali zunaj njega. Ne glede na to kje smo, sploh pa v vročih mesecih moramo poskrbeti, da bomo zaužili zadostno količino tekočine, ki je nujno potrebna tako za hidracijo celotnega telesa kot tudi za nemoteno delovanje le-tega.

Ne rabi to biti prav flaška za vodo, lahko je le navadna plastenka v katero si vedno znova natočimo svežo pijačo. Pomembno je le, da jo vedno nosimo s sabo, in da nam je na ta način v opomin, da moramo piti.

Danes so na tržišču v ta namen zasnovali ogromno tovrstnih flašk. Katera flaška za vodo je tista, ki prepriča vsakega posameznega uporabnika, je stvar lastne presoje. Nekateri še vedno favorizirajo steklene flaške, ki pa se rade zlomijo, če z njimi neprevidno ravnamo. Spet pa so tu tisti, ki prisegajo na plastično flaško. Na koncu ni važno ali je to steklena flaška za vodo, navadna plastična ali iz BPA free plastike, služiti mora namenu – to je biti vedno ob vas in biti vaša druga mama, ki vas nenehno opominja, kako zelo pomembno je zdravje in da morate dnevno spiti dovolj tekočine.

Ta vnos je bil objavljen v Prosti čas z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.