Ponudba suhe in mokre hrane za pse

floppy-chef-500x280Pri prehrani psa je pomembno, da zaužije dovolj pomembnih hranilnih snovi in pa tudi dovolj tekočine. Priporočljivo je, da jedilnik psa sestavlja tako mokra, kot tudi suha hrana, ki jo najdete v trgovinah za pse. Vendar pa naj bo hrana za psa v vsakem primeru kar najbolj kvalitetna in naravna, saj bo le taka hrana poskrbela za kakovostno in zdravo življenje vašega psa. Spletna trgovina Kosmatinčki vam nudi hrano znamke Natura vet, ki je kar 100% naravna, torej brez kakršnihkoli umetnih dodatkov.

Naravna mokra hrana za pse je izdelana iz visoko kakovostnega mesa, ki je primerno tudi za prehrano ljudi. Sestavinsko je torej celotna izbira hrane za pse odobrena celo za prehrano ljudi, kar je podatek, ki nam o kvaliteti pove veliko. Dopolnilna mokra hrana znamke Natura vet je odličnega okusa in tudi vonja ter služi kot povsem zdrav dodatek k suhi pasji hrani. Lahko jo uporabite tudi kot priboljšek za vašega psa oziroma za razvajanje vašega hišnega ljubljenčka.

Sestavine suhe hrane za pse pa so obdelane vsaka posebej. Meso je predhodno posušeno in je zmleto v moko, zelenjava pa ostane cela. To pomeni, da so naravni produkti visoko biološko ohranjeni. Ker gre za hladno stiskanje, se ohrani maksimalna vrednost vseh naravnih vitaminov in mineralov ter drugih hranilnih snovi v surovinah. Tovrstna suha hrana za pse v želodcu ne nabrekne, pes pa jo prebavi enako hitro, kot če bi mu ponudili surovo hrano. Hladno stiskana suha hrana je primerna tako za mladiče kot starejše pse in tudi tiste pse, ki imajo zdravstvene težave.

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.