Pečica za prave gurmane

Ali ste pravi gurmani in uživate v lepo zapečeni hrani? Menite, da v domači pečici ne morete speči popolno zapečenih jedi? Potem se motite! Če bi uporabili Mielejevo pečico, ki nudi številne profesionalne funkcije pečenja,  bi lahko postali pravi kuharski mojstri in kar sami, doma pripravljali okusne jedi.

Mielejeva pečica kombinira različne načine delovanja in vlago, ki zagotavlja popolne rezultate pečenja in peke. Z dodatki pare, ki jih lahko časovno nastavite v načinu Peka s paro,  lahko pripravite neverjetno okusno pečenko, ki je ravno prav zapečena in hkrati neverjetno sočna. Tudi svež domač kruh, pripravljen v Mielejevi pečici, ima rahlo sredico, skorja pa je lepo hrustljava. Če obožujete jedi s posebej hrustljavo skorjico, lahko pri izbranih modelih Mielejevih pečic, v vseh načinih delovanja, vklopite funkcijo Crisp in tako s ciljnim zmanjševanjem vlažnosti, v notranjosti pečice dosežete suho okolje, kar naredi vaš krompirček hrustljav in okusen.

Številne možnosti za izjemne okuse

Če ste ljubitelji mesa ste sigurno navdušeni, ko je meso ravno prav zapečeno iz vseh strani. Mielejeva pečica vas bo zato še bolj impresionirala, saj vsebuje praktičen pripomoček, in sicer vrtljiv raženj, ki meso do popolnosti speče, iz vseh strani. Ni pa pečica namenjena le ljubiteljem mesa, ampak v njej lahko pripravite tudi številne druge jedi. Prav tako lahko pečico uporabite za posebne postopke, pri katerih je pomembno, da je temperatura točno določena in le tako si lahko zagotovite uspeh. Nekateri modeli Mielejevih pečic z možnostjo izbire temperature, v svoji notranjosti lahko ustvarijo prav posebno okolje, v katerem lahko opravite številne kuharske postopke, kot so na primer, vzhajanje testa ali sušenje sadja. 

Termometer za natančno pečenje

Med peko je bistvenega pomena temperatura, saj je od nje odvisen vaš kuharski rezultat in tudi poraba energije. Pečice Miele ponujajo tudi termometer, s katerim lahko izmerite središčno temperaturo živila. Glede na središčno temperaturo in preostalega časa priprave, se bo pečica prilagodila do tem mere, da bo vaše meso, ali ribe natančno pečeno. Tako je tudi nadzorovanje postopka priprave, zdaj nepotrebno.

Naj pečica resnično postane vaša

Si želite pečice, ki je enostavna za uporabo? Mielejeva pečica je elektronsko podprta in vam omogoča enostavno nastavitev programov ter temperature. Nastavite si lahko še marsikatero funkcijo, ki pečico naredijo resnično vašo, saj vas lahko na konec pečenja opozori poljubno izbran zvočni signal. Uravnavate si lahko tudi svetlost in izberete svoj jezik. Pečico prilagodite sebi in svojim navadam in uživajte v njeni uporabi.

Enostavno čiščenje

Ali vam je čiščenje pečice mučno? Mielejeva pečica je, da bi olajšali vaše čiščenje oblikovana premišljeno. Njena notranjost je obdana s prevleko PerfectClean, ki pa je še dodatno opremljena s katalitično hrbtno steno. Čiščenje je tako bistveno olajšano, kar še posebej velja za težje dostopna mesta in za zadnjo stran notranjosti pečice. Ostanki maščob se namreč stalno razkrajajo že med samim pečenjem ali peko, zato je čiščenje resnično zelo enostavno.

Zavaruje vsa, vaše otroke in vaš dom

Naj vas ne skrbi za pohištvene elemente okrog pečice. Mielejeva pečica se hladi iz vseh strani. Njena  vrata so obdana z večslojno konstrukcijo stekel, ki zagotavljajo izjemno učinkovito izolacijo in skrbijo za nizko temperaturo vrat na njihovi zunanji strani ter vas zaščiti pred opeklinami.

Otroci radi zaidejo v kuhinjo. Da vas pri otrokovem odkrivanju kuhinje ne bo pretirano skrbelo, vam Mielejeva pečica ponuja tudi možnost, da jo zaklenete in jo zaščitite pred neželenim vklopom. Mielejeva pečica se bo samodejno izklopila v primeru, da je prekoračen maksimalen čas delovaje, zato je, tudi v primeru, da pozabite izklopiti pečico, za varnosti v vašem domu poskrbljeno.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.