Odkup zlata v zameno za čisti dobiček

Ko se odločite, da ne boste več nosili zlatega nakita ali na kakršen koli način uporabili zlatih lističev ali kovancev ali zobnega zlata, ploščic iz zlata, ali pa je vaš nakit utrpel poškodbo in se vam zdi, da se ga ne izplača nesti na popravilo, je ena od možnosti odkup zlata. S slednjo se ukvarja Zastavljalnica Ljubljana. Za odkup zlata vam omenjena zastavljalnica ponuja čisti dobiček. Zakaj bi vaš nakit iz zlata ali drugi izdelki iz zlata samevali v predalu, ki ga nikoli ne odprete, če lahko z odkupom izdelkov iz zlata prejmete evre? Dragoceno žlahtno kovino torej lahko pretvorite v dragocen denar.

Odkup zlata z žigom ali brez žiga

Plačilo, ki ga Zastavljalnica Ljubljana nudi za odkup zlata, je takojšnje. Kakor hitro prinesete izdelke, ki jih je mogoče opredeliti kot zlato, boste v roke dobili denar. Ni pomembno, če je izdelek iz zlata poškodovan ali je izgubil obliko, prav tako ni pomembno, koliko karatov ima izdelek. Za odkup iz zlata se kvalificirajo izdelki, kot so kosi nakita, stare broške, ki jih skorajda nihče več ne nosi, zobno zlato, kovanci, zlati lističi in še več. Zastavljalnica zaposluje usposobljeno osebje, ki zna odlično oceniti čistino – zlati izdelki po navadi imajo čistinski žig – in maso, pri čemer si pomagajo z ustreznimi in preverjenimi pripomočki.

Odkup zlata s poštenim izplačilom

Ti pripomočki, ki vključujejo lidijski kamen in kislino za preverjanje čistosti zlata, pomagajo določiti karate, tudi če vaš izdelek iz zlata, ki ste ga prinesli v upanju na odkup iz zlata, ne vsebuje čistinskega žiga. Strokovno usposobljeni zaposleni v zastavljalnici bodo kljub pomanjkanju žiga lahko določili vrednost zlata. Zastavljalnica vam bo ustreznem pregledu ponudi zelo pošteno ceno za odkup zlata, zato se vam ni treba bati, da boste oškodovani. Ko gre za večji odkup zlata, je plačilo izvedeno z bančnim nakazilom, pri manjši količini zlatih izdelkov pa se iz zastavljalnice odpravite z debelejšo denarnico. Odkup zlata vam omenjena zastavljalnica omogoča tudi po pošti, tako da vam je prihranjena pot.

Ta vnos je bil objavljen v Podjetništvo z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.