Očistite medzobne prostore v samo dveh minutah!

Ko pride do zdravja vaše ustne votline in zobovja, je preventiva vedno boljša kakor kurativa; poleg pravilne tehnike ščetkanja zob in rednega umivanja po vsakem obroku, pa je potrebno paziti tudi na kvaliteto pripomočkov za ustno higieno. Še tako redna nega ne bo zaščitila vaših zob pred zobno gnilobo, če vaša ščetka ne bo sposobna doseči ozkih in težko dosegljivih medzobnih prostorov. Prihodnost, pa tudi že sedanjost, so električne zobne ščetke, ki z velikim številom vrtljajev na minuto učinkovito očistijo tudi težko dosegljive medzobne prostore. Philips je z ozirom na najnovejšo tehnologijo tako razvil linijo Sonicare električnih zobnih ščetk, ki bodo učinkovito zadostile vsem vašim potrebam.

Philips Sonicare pametna zobna ščetka

RECITE ZOBNIH OBLOGAM ADIJO

Sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9954/57 s snemljivo glavo ščetke Premium Plaque Control zagotovavlja kar do 4x boljši stik s površino kakor navadna zobna ščetka, in v primerjavi z navadno zobno ščetko odstrani kar do 10-krat več zobnih oblog na težko dostopnih mestih. Spremembo boste opazili že po dveh tednih pravilne in redne uporabe. Mehke gumijaste stranice glave za zobne ščetke se med ščetkanjem prilagodijo obliki vaših zob in dlesni ter služijo tudi blaženju prekomernega pritiska pri čiščenju.

DO 7-KRAT BOLJ ZDRAVE DLESNI V SAMO 2 TEDNIH

Za zdravje vaših dlesni poskrbi glava ščetke Premium Gum Care, ki z manjšo velikostjo in usmerjenimi ščetinami za rob dlesni omogočajo nežno a učinkovito čiščenje ob dlesni, kjer se običajno začne bolezen dlesni. Klinično je dokazano, da glava ščetke zagotavlja do 100 % manj vnetij dlesni in do 7-krat bolj zdrave dlesni, kot navadna zobna ščetka. In to v samo dveh tednih!

PRILAGODITE STOPNJO INTENZIVNOSTI

Glede na svoje potrebe lahko prilagodite tudi stopnjo intenzivnosti – npr., če še nikoli v življenju niste uporabljali električne zobne ščetke, lahko začnete z najnižjo stopnjo intenzivnosti in jo nato postopoma povečujete, da se navadite. Ob vsakem ščetkanju lahko tudi izberete način čiščenja: Clean je zasnovan za vrhunsko dnevno čiščenje, način White+ za odstranjevanje površinskih madežev, Deep Clean+ vam omogoča poživljajoče globoko čiščenje, Gum Health zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje za dlesni, Tongue Care pa je odličen način za čiščenje jezika. Slednji razgradi delce na jeziku in počisti bakterije, ki povzročajo slab zadah.

VARUJE VAS PRED POŠKODBAMI SKLENINE

Mnogo ljudi postane pri čiščenju zob preveč vnetih in začnejo pritiskati tako močno, da ogrožajo svoje zobe. Tehnologija zobne ščetke DiamondClean Smart vas bo pred tem varovala, saj bo svetlobni obroč na koncu ročaja začel utripati,, če boste med ščetkanjem premočno pritiskali na svoje zobe. Tako boste nežno opomnjeni, da morate zmanjšati pritisk in prepustiti delo glavi ščetke. 7 od 10-ih izprašanih uporabnikov je potrdilo, da so se zaradi te funkcije naučili bolje ščetkati.

BOLJŠA SKRB ZA TEŽAVNA PODROČJA

Zahvaljujoč tehnologiji pametnega senzorja lokacije boste vedno vedeli, na katerih mestih ste že ščetkali in na katerih ne.  Če med ščetkanjem zgrešite kakšno mesto, vas bo na to opozorila funkcija aplikacije TouchUp. Tako lahko na tem mestu čiščenje ponovite in se prepričate, da so zobje vsakič temeljito očiščeni. O tem vas bo obveščalo beleženje v realnem času aplikacije Philips Sonicare, s katerim boste točno vedeli, kdaj ste dosegli temeljito čiščenje in pridobili nasvete, kako se izpopolniti in postati bolj pazljivi pri ščetkanju. Če vas je zobozdravnik opozoril na težavne predele, bodo tudi le-ti označeni v 3D-prikazu ust v vaši aplikaciji, ki vas bo opomnila, da morate tem predelom posvetiti več pozornosti.

ELEKTRIČNE ZOBNE ŠČETKE ZA OTROKE

Električne zobne ščetke pa niso primerne le za odrasle, temveč tudi za otroke, ki se tako že od zgodnjih let navadijo na pravilno ščetkanje. V ta namen je Philips razvil tudi linijo soničnih električnih zobnih ščetk za otroke, Sonicare For Kids.Električna zobna ščetka za otroke

ZABAVNEJŠE IN UČINKOVITEJŠE ŠČETKANJE

Zobna ščetka Philips Sonicare For Kids je torej odlična osnova za dober začetek za zdrave življenjske navade. Le-ta s povezavo Bluetooth in zabavno aplikacijo zagotavlja, da otroci zobe ščetkajo bolje in dlje. Aplikacija Philips Sonicare For Kids se sinhronizira z otroško sonično zobno ščetko in otroka prek igre pouči o ustni higieni. Vsaka seja se začne z jasnimi vizualnimi navodili za pravilno ščetkanje, aplikacija pa spremlja tudi skupno učinkovitost. Otroci se tako zabavajo pri učenju tehnik, ki jih bodo uporabljali vse življenje, starši pa lahko spremljate, kako učinkovito otroci ščetkajo zobe.

Kot lahko vidite, je pomembno, da se skrb za zdravje zob začne že v mladih letih in nadaljuje tudi v odraslih letih. Za najboljšo in najenostavnejšo skrb so tukaj električne zobne ščetke Sonicare, ki na zabaven in temeljit način poskrbijo za zdravje celotne ustne votline in lep nasmeh vseh članov družine.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami , , , . Zaznamek za trajno povezavo.