Napihljive blazine za vodo – zakaj jih je pametno vzeti s seboj na morje

Poleti se večina med nami vsaj za kratek čas najraje odpelje na morje, kjer se naužijemo povsem drugačnega zraka in za nekaj časa odmislimo skrbi. S seboj vzamemo tudi kar nekaj opreme, brez katere na vodi ali ob vodi nikakor ne gre. Izbira napihljive blazine za vodo je vsekakor obvezna, še posebej če si ne želimo poležavati samo na plaži, temveč tudi na vodi.

Blazine za vodo se preprosto napihnejo in prav tako preprosto pospravijo nazaj na svoje mesto. Tudi v vozilu takšen vodni pripomoček ne zavzame prav veliko prostora. Tako ni razloga, da je ne bi vzeli s seboj na dopust. Je pa precej pomembno, kako velika je takšna blazina in morda tudi, ali je zasnovana po zadnjih trendih.

Oblikovno najbolj priljubljene napihljive blazine za vodo

V tem hipu je kar nekaj blazin za vodo, ki si zagotovo zaslužijo finalno mesto. Vam katera med njimi pade na pamet, vsaj kar se tiče same zasnove oziroma oblike? To so brez pomisleka zagotovo tudi blazine flamingo, ki že kar nekaj let kraljujejo na plažah – ob morju pa tudi v morju. Nad njimi pa se ne navdušujejo samo najmlajše generacije, temveč tudi nekoliko starejše dame in gospodje.

Toda napihljive blazine za vodo v obliki flaminga se lahko med seboj kar precej razlikujejo. Večina med vami bo razliko zagotovo najprej opazila v sami barvi. No, flamingo je večinoma v roza barvi, a na voljo so še drugi barvni odtenki. Zelo priljubljena je na primer zlata barva. Sicer pa je bolj kot barva v praksi pomembna razlika med velikostmi. Otroške napihljive morske blazine so precej manjše v primerjavi s tistimi, na katerih uživajo odrasli.

Nakup blazine za počitnice in njena cena

Izbira napihljive blazine za vodo je odvisna zlasti od nas samih oziroma od naših potreb. Nekateri eno in isto blazino na morje vlačimo že vrsto let, nanjo zelo dobro pazimo in je zato še vedno koristna za uporabo. Po drugi strani pa marsikdo med vami vsako sezono izbere novo blazino za morje. V tem primeru najverjetneje posežete po precej ugodnejši blazini.

Nasploh pa velja, da so napihljive blazine za morje cenovno zelo različne. Na trgu so na voljo tudi takšne, ki jih lahko kupite za le nekaj deset evrov.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.