Kritina Majde in strešniki Tondach

Kritina Majde in strešniki TondachKritine Majde je podjetje, ki se ukvarja s strešnimi kritinami in dodatki za kritine. Med drugim vam Kritine Majde ponuja tudi kovinske kritine, katere se v Sloveniji, če primerjamo z drugimi evropskimi državami, uporabljajo zelo malo. In kje je razlog? Vzrok lahko iščemo v tem, da so Slovenci preprosto nezaupljivi do teh vrst kritin, saj o njih tudi niso dovolj podučeni. Podjetje Kritine Majde pa vas bo seznanilo s prednostmi in slabostmi različnih vrst strešne kritine. Kritine Majde vam ponuja tudi kovinske kritine v obliki strešnika, kovinske kritine v obliki trapeza in pa betonske strešnike.

Bratex je podjetje, specializirano za preoblikovanje pločevine v strešno kritino ter tako letno proizvede okoli 6 milijonov kvadratnih metrov strešne kritine. Pri podjetju Kritine Majde boste torej lahko izbirali med tremi oblikami kritine in v štirih oblikah, odločali pa se boste lahko tudi med tremi kvalitetami pločevine, ki je narejena v najboljši jeklarni Evrope. Na voljo pa je tudi široka paleta barv, med katerimi je tudi imitacija lesa. Vsaka linija strešne kritine pa ima večletno garancijo.

V ponudbi podjetja Kritine Majde pa boste našli tudi opečnate strešnike Tondach. Strešniki Tondach so primerni za strehe, ki imajo naklon med 25 in 30 stopinj. Podjetje Kritine Majde vam ponuja več različnih modelov strešnikov Tondach v različnih barvah. Strešnike Tondach boste prejeli že v nekaj dnevih, omenjeno podjetje pa lahko poskrbi tudi za montažo. Za več informacij o strešnikih Tondach in drugih strešnikih obiščite spletno stran podjetja Kritine Majde tudi vi in si priskrbite kvalitetno strešno kritino.

Ta vnos je bil objavljen v Dom in vrt. Zaznamek za trajno povezavo.