Koš za košarko

tabla kosarka9Če želite igrati košarko na svojem domačem igrišču, boste za to potrebovali koš, mrežico in stojalo za koš. Ker imate na voljo tri tipe košarkaških setov, se morate odločiti kaj bi vam najbolj ustrezalo. Na voljo imate prenosne košarkaške sete, fiksne sete (pritrjeni v zemljo) in koše, ki jih pritrdite ali nad garažo, steno hiše, drevo itd…
Pri nas v Fitnesshopu vam ponujamo premične košarkaške sete, ki imajo svoj lastni podstavek, košarkaško tablo in obroč z mrežico. Tako, da lahko takoj pričnete z igro, ko je set sestavljen. Ima tudi koleščka za lažje premikanje po prostoru in možnost nastavitve višine. V sam podstavek koša vstavite nori pesek ali mivko.
Premični koši so predvsem primerni za tiste, ki so prostorsko omejeni, saj jih lahko prostoročno premikate kamor želite in vam ni potrebno delati luknje ali zlivati betona, da montirate košarkaški set s stojalom.

Prenosni košarkaški set vsebuje visoko odporno osem kotno tablo iz dvojnega PVC materiala dimenzij: 110 cm x 70 cm. Tabla za košarko ima stojalo-nosilec, kateri je enostavno nastavljiv od 210 cm – 305 cm (standard). Ogrodje, katero je v obliki pravokotne kocke je možno napolniti z 120 kg peska. Ogrodje ima pritrjeno dva koleščka z katerimi, lahko enostavno premaknete in postavite set na želeno mesto. Tabla je iz kvalitetnega dvojnega PVC materiala. Zraven dobite tudi mrežico.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje. Zaznamek za trajno povezavo.