Kdaj po inštrukcije?

instrukcije-2Čeprav so najbolj pogosto obiskane v času mature, torej tiste, ki jih potrebujemo za maturitetne predmete kot so inštrukcije fizika, matematika, slovenščina in tudi inštrukcije večih izbirnih predmetov ali tujih jezikov, pa so vedno bolj obiskane tudi inštrukcije iz predmetov, ki se jih učimo na fakultetah. Med temi še vedno prevladuje matematika in fizika poleg tega pa v sam vrh spadajo tudi inštrukcije ekonomije.

Tako matematika kot fizika in ekonomija poleg same logike zahtevajo večjo količino znanja. Predvsem poznavanje določenih formul je skoraj nujno potrebno na izpitih, medtem, ko je v praksi zaželjeno predvsem dobro znanje brskanja po določenem gradivu, kjer so te formule navedene. Ko se nam zatakne ali pa na predavanjih ostanemo preveč za snovjo je čas, da si poiščimo pomoč s pomočjo inštrukcij. Če so za osnove primerni razni tečaji ali pa tako imenovane skupinske inštrukcije pa je v teh primerih precej bolje tudi, da se odločimo za individualno pomoč.

Največja prednost inštrukcij na individualni ravni je ta, da se nam inštruktor enkrat ali večkrat tedensko 100% posveti in ima ta čas namenjen samo za nas. Ko se prvič srečamo z inštruktorjem nam ta ponavadi pripravi plan učenja, ki se ga potem držimo skozi celotno obdobje inštruiranja. Še ena prednost individualnih ur pa so tudi domače naloge, ki jih ponavadi na skupinskih predavanjih ni. Inštruktor nam sledi in nas inštruira pri urah in nam na podlagi rezultatov tega dne tudi določi naloge, s katerimi bomo izboljšali šibkosti, ki so se v tej uri pojavile.

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized z značkami , , . Zaznamek za trajno povezavo.