Jungle Speed za hitre reflekse

Morda ste tudi vi velik ljubitelj raznovrstnih družabnih iger v fizični obliki. Ravno zaradi tega nenehno iščete nove izzive. Na trgu so vam k sreči na voljo številne igre, ki jim kar ni konca. Nekatere med njimi pa so še zlasti smešne, zabavne, dinamične in vam prinašajo nepozabna doživetja.

Takšna igra je zagotovo tudi družabna igra Jungle Speed. Je zlasti zabavna in hitra igra, pri kateri imajo glavno vlogo vaši refleksi. Če jih želite preizkusiti, je najbolje, da si igro že danes naročite kar v spletni prodajalni.

Karte z barvnimi simboli

Družabna igra Jungle speed vključuje karte s posebnimi barvnimi simboli. Na sredino mizo ali na kakšno drugo primerno površino položite še totema. Vsak od igralcev obrne svojo zgornjo karto s kupčka, nato igralci karte med seboj tudi pregledajo.

Če imata dva igralca enak simbol, morata hitro pograbiti totema. Tisti, ki to naredi najprej, za nagrado sme svoje porabljene karte odložiti pred totema. V primeru da se zmotite, morate za kazen vzeti odlagalni kupček s kartami.

Posebne kartice za še večjo poživitev igre

Igra Jungle speed vključuje še posebne karte, ki na še boljši način igro poživijo ter jo tudi začinijo. Vsekakor pa je zmaga na strani tistega igralca, ki prvi ostane brez vseh kart.

Komplet igre torej vključuje 80 kart in lesenega totema v vrečki. Navodila so v maternem jeziku, sicer pa je sama igra povsem neodvisna od jezika, ki ga uporabljate. Igro si lahko naročite v eni od priljubljenih spletnih trgovin z igračami in igrami.

Ta vnos je bil objavljen v Vse za otroka z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.