Potočnik: moderna kuhinja po naročilu

potocnik7Poseben dizajn, čiste linije, preproste oblike in sodobni materiali, vse to so lastnosti, ki predstavljajo moderno kuhinjo. Moderna kuhinja po meri mora biti funkcionalna, lahko je tudi odprta in uporabna kot del dnevnega prostora, lahko je tudi stičišče družabnega življenja. Ponudba na trgu je resda velika, vendar pa nas lahko pri že izdelanih kuhinjah marsikaj zmoti, pa naj bo to le barva, oblika ali kakšna druga malenkost. Seveda pa se bomo udobno in prijetno počutili v takšnem prostoru, ki nam bo pisan na kožo in bo opremljen točno tako, kot smo si zamislili. Popolno zadovoljstvo s končnim izdelkom pa vam omogoča Pohištvo Potočnik.

Ekipa podjetja Aleš Potočnik s.p. se namreč ukvarja z izdelavo pohištva po meri. Torej si boste lahko zagotovili svojo moderno kuhinjo po naročilu, po vaših merah in željah. Celoten prostor si lahko zamislite po svoje. Kombinirali boste namreč tiste elemente, materiale in tehnologijo, ki vam bo najbolj všeč. Izbrali boste lahko pohištvo in opremo, se odločili, kakšna naj bo višina in širina delovnega pulta, postavili prostor tako, da vam bo kar najbolj praktičen in vse ostalo. Skratka, kuhinja po naročilu bo vaša sanjska kuhinja. Prostor za kuhanje bo postal prostor, v katerem boste z užitkom preživljali svoj čas.

Pohištvo Potočnik pri svojem delu uporablja le kakovostne materiale, saj brez teh tudi ni kakovostnega izdelka. Podjetje vam bo strokovno svetovalo in izdelalo 3d izris prostora, da si boste lahko bodočo kuhinjo zares dobro predstavljali. Izdelalo vam bo kuhinjo oziroma pohištvo po meri in nato poskrbelo za dostavo in montažo. Za več informacij o podjetju Potočnik pa obiščite njihovo spletno stran.

This entry was posted in Dom in vrt. Bookmark the permalink.