Najem apartmaja v Italiji (Toskana)

najem-apartmaja-toskana-1Z možem sva se dogovorila, da se za najino deseto obletnico poroke odpraviva na lepše. Kam? Že od nekdaj sem si želela obiskati Toskano, ki sem jo doslej vedno izpustila, pa čeprav sem videla že kar veliko sveta.

Za najem apartmaja v Italiji sem se odločila poskrbeti kar sama, saj iz preteklih izkušenj že vem, da je za tiste potovalne cilje, kamor greš lahko sam z avtom ali nizko cenovnim letalskim prevoznikom, to najboljše. Da bi si zagotovila kar najboljše pogoje za najem apartmaja v Italiji sem seveda po dolgem in počez prebrskala italijanske spletne strani s tovrstno ponudbo, a se mi ni zdelo nič ugodno, kar je imelo primerno ceno, pa se mi je zdelo drago. Tako sem poskusila še na angleških straneh, nazadnje pa pristala na slovenski – in prav ta mi je ponujala najem apartmaja v Italiji po odlični ceni, za katero še hotelske sobe ne bi dobila, če bi najem urejala preko agencije.

Za najem apartmaja v Italiji za praznovanje najine obletnice sva tako po ugodni ceni izbrala idiličen kraj v Toskani, ki je bil ravno prav oddaljen od velikih mest, poleg tega pa je ponujal apartmaje v idilični stari (a obnovljeni) hiši, ki se mi je že na fotografijah zdela kot pravi raj na zemlji. Vedela sem, da je to pravi kraj za obujanje spominov in za uživanje v dvoje nekje, kjer naju ne bo nihče motil.

Seveda pa spletna stran Hiša na morju (hisanamorju.si), ki nudi najeme, ni odlična samo za najem apartmaja v Italiji, saj lahko preko njih poiščeš apartmaje in hiše marsikje – tako doma, v Sloveniji, kot tudi na sosednjem Hrvaškem in v tujini. Tako bom gotovo še kaj pobrskala po njihovi ponudbi.

This entry was posted in Potovanja and tagged , , , . Bookmark the permalink.