Dermatologija je pravi naslov za trajnejšo depilacijo

depilacijaZime je konec, spomlad je tu. Bliža se čas, ko bomo vse bolj in bolj pomanjkljivo oblečeni. Ni presenetljivo, če rečemo, da takšen čas največje obiske beležijo tudi fitnes ustanove, solariji, frizerski in ostali kozmetični saloni. Vsi si želimo dobro izgledati na morju, na bazenu ali enostavno na pikniku, kjer smo oblečeni tako, da kažemo čim več kože. Zato je tudi ključno, da so naši udi ustrezno urejeni. Čeprav moški s tem nimajo večjih težav, pa je ravno obratno, ko gre za ženske.

Čeprav se z depilacijo predstavnice nežnejšega spola srečujejo skozi celo življenje,  je pozornost večja v toplejših dnevih. Kako se znebiti dlak, je verjetno vsem znano. Vendar dlake ponovno hitro zrastejo. Zato je potrebna bolj učinkovita metoda. In depilacija je ravno pravšnja. No, tu so še laserski načini odstranjevanja dlak, ampak o tem v prispevku nižje.

Depilacija je na splošno postopek, ki se označuje kot pol trajna metoda odstranjevanja dlak. S to metodo se odstranijo dlake s korenino, kar zavira rast dlak. Posledično ostane koža od dveh do osem tednov brez dlak. Depilacija se opravlja z voskom. Deluje pa tako, da topel vosek nanesemo na kožo, na vosek pa nalepimo trak. Potem pa kar se da hitro potegnemo v nasprotno smer rasti dlak. Za trajnejše odstranjevanje dlak pa je potrebno obiskati dermatologa. Tu vam bodo z lasersko tehniko trajnejše odstranili dlake. Potrebnih bo sicer nekaj obiskov, vendar boste že po prvem posegu opazili razliko. Dlake ne bodo zrasle tudi po več mesecev. Na odstranjevanje dlak se lahko naročite pri http://www.dermacenter.si/, kjer bodo z veseljem poskrbeli za vas.

Ta vnos je bil objavljen v Lepota in zdravje z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.